17.8 C
Chania
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

Εκδηλώση για τη Μάχη της Κρήτης στον Πάνω Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Πλατανιά τον Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο και την Ενορία Πλατανιά διοργανώνουν την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 11:00 π μ,  εκδήλωση τιμής και μνήμης στον μνημειακό χώρο του Αγίου Δημήτριου στον Πάνω Πλατανιά, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Δήμου Πλατανιά για τον εορτασμό της Μάχης της Κρήτης.

Πρόγραμμα

11:00 π.μ. Έναρξη τελετής

  • Επιμνημόσυνη δέηση
  • Προσκλητήριο Πεσόντων
  • Κατάθεση στεφάνων
  • Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των πεσόντων
  • Εθνικός Ύμνος
  • Χαιρετισμοί
  • Ομιλία για τα γεγονότα από τον κ Κυριάκο Λουρανδάκη υπεύθυνοδιαχείρισης του Πολεμικού Μουσείου Πλατανιά
  • Απόδοση ριζίτικων τραγουδιών από την “Πλατανιανή Παρέα”
  • Τέλος τελετής

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πόλεμος στο Ιράν: Για «καταστροφικές συνέπειες» προειδοποιεί η Saudi Aramco

Ο πόλεμος στο Ιράν απειλεί με «καταστροφικές συνέπειες» την παγκόσμια αγορά πετρελαίου, προειδοποίησε...

Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών του Δήμου Χανίων την Πέμπτη 12 Μαρτίου λόγω εργασιών στο δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ

Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών Δήμου Χανίων στις 12/3/2026, 11:00-17:00, λόγω εργασιών μετάπτωσης στο δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ. Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών.