24.8 C
Chania
Τρίτη, 26 Μαΐου, 2026

Ελληνίδα φωνή, Άξων Εννοιολογικής Φιλοσοφίας: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας στα Χανιά

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο για την Ελληνική Γλώσσα, στο πλαίσιο της 9ης Φεβρουαρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο: «Ελληνίδα φωνή, Άξων Εννοιολογικής Φιλοσοφίας» τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής, λογοτέχνης και συγγραφέας, κ. Παναγιώτης Τερπάνδρου Ζαχαρίου, με θέμα: «Ελληνίδα φωνή».

Εισήγηση θα κάνει ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Μανώλης Ι. Αλιφιεράκης, ενώ συντονίστρια της εκδήλωσης, θα είναι η φιλόλογος και δημοσιογράφος, κ. Βίκυ Κόλλια.

Συμμετέχει η χορωδία Ι. Ν .Αγ. Αικατερίνης Ν. Χώρας. Διδασκαλία & Μουσική Διεύθυνση: Μαρία Κλεινάκη.  

Είσοδος ελεύθερη

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη απεικόνιση του λιμανιού των Χανίων σε έκθεση στο Μεγάλο Αρσενάλι

Ο Δήμος Χανίων παρουσιάζει την πρώτη γνωστή απεικόνιση του λιμανιού, ελαιογραφία του Johannes Peeters, στο Μεγάλο Αρσενάλι. Εγκαίνια 26/5, ελεύθερη είσοδος έως 11/6.

Σύλληψη 60χρονου για παράνομο οπλισμό στο Δήμο Κισσάμου

Σύλληψη 60χρονου στο Δήμο Κισσάμου για παράνομο οπλισμό. Κατασχέθηκαν πιστόλι, 182 φυσίγγια, κυνηγετικό όπλο και λευκά είδη. Προανάκριση από το ΑΤ Κισσάμου.

Άνοιξαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κισσάμου για το 2026-2027

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς για 2026-2027. Αιτήσεις 20/5-19/6/2026. Δικαίωμα για νήπια 2,5 ετών. Υποβολή και ηλεκτρονικά.

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την άρση επικινδυνότητας του οδικού τμήματος Στόμιο – Γρά Λυγιά

Παρουσιάστηκε η μελέτη για την άρση επικινδυνότητας του οδικού τμήματος Στόμιο – Γρά Λυγιά στην Κοινότητα Νέας Ανατολής. Στόχος η βελτίωση της οδικής ασφάλειας.