12.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Εμπορικός Σύλλογος Χανίων προς Δήμο Χανίων: Κάθε μέτρο στήριξης των επαγγελματιών είναι αυτή την στιγμή κρίσιμο και απαραίτητο

Ημερομηνία:

Τη στήριξη των επαγγελματίων του δήμου Χανίων με την ελάφρυνση της φορολογίας ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων λόγω των συνεπειών που έχει στην οικονομία η επιδημία του κορωνοϊού.

Διαβάστε τι αναφέρει:

«Δήλωση του Προέδρου του Εμπορικού  Συλλόγου Χανίων  για ελαφρύνσεις από τον Δήμο Χανίων¨

Κάθε μέτρο στήριξης των επαγγελματιών είναι αυτή την στιγμή κρίσιμο και απαραίτητο. Η κρίση είναι ήδη εδώ και το τέλος της δεν μπορεί καν να προβλεφτεί , με αποτέλεσμα δραματικές συνέπειες στην οικονομία.

Σε αυτό το πλαίσιο η πρόταση του πρώην Δημάρχου κ.Βάμβουκα Αναστάσιου είναι σωστή και πρέπει να υποστηριχτεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο,  ειδικά καθώς στα Χανιά έχουμε ούτος η άλλως δυσανάλογα υψηλά δημοτικά τέλη. Τα  μέτρα που προτείνονται θα προσφέρουν μια σημαντική ανάσα στις επιχειρήσεις  και τους αυτοαπασχολούμενους , οι οποίοι αγωνίζονται να σταθούν όρθιοι ώστε να μπορούν με την σειρά τους να στηρίξουν την κοινωνία μας σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία.»

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ