13.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Επίκαιρα σχόλια

Ημερομηνία:

Γράφει ο Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ
Ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης στην τρικομματική κυβέρνηση του Α. ΣΑΜΑΡΑ “για να σωθεί η Ελλάδα ” και να πεθάνουν οι μισοί Έλληνες Α. Ρουπακιώτης έκανε μια πολύ καλή τοποθέτηση για τον κ. ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟ πως ήταν διαμορφωτής πολιτικής στην κυβέρνηση, και την ακροδεξιά της Ν.Δ στην εκπομπή “ΕΝΙΚΟΣ” στο “ΣΤΑΡ” του ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.Είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Τι ήθελε η ΔΗΜΑΡ τότε στο λάκκο των λεόντων;

ΒΡΩΣΙΜΕΣ “ΕΛΙΕΣ” ΚΑΛΑΜΩΝ
Εμείς οι Έλληνες πρέπει οπωσδήποτε να εξάγουμε βρώσιμες ελιές σε Ευρωπαϊκές χώρες. Με ποιο τρόπο όμως που δεν φημιζόμαστε για την οργάνωση μας; Τώρα είναι ευκαιρία. Μπορούμε να ψηφίσουμε ως ευρωβουλευτή της “ΕΛΙΑΣ” τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.
Να τον συσκευάσουμε σε συσκευασία ελέφαντα και να τον στείλουμε στην έδρα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου . Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εξαγωγή χοντρής ώριμης ξυδάτης “ελιάς” Καλαμών.

Ενρίκο Μπερλινγκουέρ προφητικά το 1977
Πολλά χρόνια πριν από την καπιταλιστική κρίση του 2008: «Ο άκρατος ατομικός καταναλωτισμός παράγει μόνο διασπάθιση πλούτου και στρεβλώσεις της παραγωγής, αλλά πέραν αυτών και δυσφορία, αποπροσανατολισμό, δυστυχία». – ΠΗΓΗ:  ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ

ΣΕΡ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ
Δικαιώθηκαν δικαστικώς για την προφυλάκιση τους οι οροθετικές
Σεβασμός στην προσωπικότητα, κοινωνική μέριμνα και προστασία από το κράτος χρειάζονται αυτά τα άτομα του λεγόμενου¨ “λούμπεν προλεταριάτου” “κοινωνικού περιθωρίου.” κ.λ.π αλλά που θα το βρουν σ`ένα κράτος μπάχαλο; Ο σερ Λορντ Λοβέρδος τώρα, που να νοιώσει την αγωνία του υπηρετικού προσωπικού…

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «τυχαία» διαρροή ότι ελέγχεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί ερωτήματα

Των κυβερνητικών δηλώσεων για παράλογες απαιτήσεις των αγροτών, «αδιαλλαξία»...