13.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Επίσκεψη Βουλγαράκη στα χωριά Τοπόλια-Καλάθενες-Κιοζιανά-Σηρικάρι

Ημερομηνία:

Επίσκεψη στην περιοχή Κισάμου και ειδικότερα στα χωριά Τοπόλια-Καλάθενες-Κιοζιανά-Σηρικάρι, πραγματοποίησε χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, προκειμένου να επιθεωρήσει το ήδη δημοπρατημένο έργο με τίτλο, «8ο Υποέργο βατότητα οδικού δικτύου Έ Φάση Π.Ε. Χανίων» προϋπολογισμού 200.000 Ευρώ.

Το εν λόγω έργο, εντάσσεται στα συνολικά έργα που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή των Δήμων Κισάμου και Πλατανιά, προϋπολογισμού 5.000.000 Ευρώ.

Τα έργα, είναι δημοπρατημένα και η κατασκευή τους, είναι άμεσα εκτελεστέα.

Επίσης, επισκέφθηκε και τον οικισμό Δάφνη για την επίλυση επί τόπου θεμάτων.

Στην συνέχεια συναντήθηκε στο Συρικάρι  με κατοίκους της περιοχής και τους Ιεράρχες Εμμανουήλ Μπαριωτάκη, Παναγιώτη Γιακουμάκη και Νικόλαο Χριστουλάκης που επισκοπούσαν  το χώρο στον οποίο θα ανεγερθεί  ο νέος Ιερός Ναός «Όσιος Νικηφόρος ο Λεπρός».

Τέλος, επιθεώρησε τα υπό εξέλιξη έργα από άλλη εργολαβία της Π.Ε.Χ. στην περιοχή των Φαλασάρνων.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ