10.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Επίσκεψη της Σέβης Βολουδάκη στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης για το ζήτημα της ανακαίνισης της πτέρυγας στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Χανίων

Ημερομηνία:

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της έδρας του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και ενημερώθηκε για την πορεία του «Οργανισμού» από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Άρη Παπαδογιάννη.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το μείζον ζήτημα της ανακαίνισης της πτέρυγας στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Χανίων, η οποία δε χρησιμοποιείται σήμερα και η οποία, αν ανακαινισθεί, μπορεί να φιλοξενήσει έως 22 ακόμη ωφελούμενους, εφ’ όσον βέβαια γίνει και η ανάλογη ενίσχυση σε προσωπικό.

Η κ. Βολουδάκη τόνισε πως το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς υπάρχει ήδη μακρά λίστα αναμονής για εισαγωγή στο ίδρυμα, επομένως η επένδυση αυτή σε κτήριο και προσωπικό κρίνεται απολύτως αναγκαία.

Επίσης, όσον αφορά στο Παράρτημα Παιδιών και Νέων Κρήτης στα Χανιά συμφωνήθηκε, σε συνεννόηση που θα υπάρξει και με τη Διοίκηση της δομής, να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της και κυρίως στους χώρους που είναι αναγκαίο να γίνουν σχετικές παρεμβάσεις.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ., η κ. Βολουδάκη, ενημερώθηκε επίσης, για τις σημαντικές εξελίξεις που υπάρχουν στο θέμα της Ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου Χανίων στη Νέα Χώρα και την έναρξη της διαδικασίας που αφορά τη δημοπράτηση του έργου, μέσω διεθνούς διαγωνισμού.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ