16.8 C
Chania
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026

Επείγουσα διακομιδή διασωληνωμένου νεογνού από το Νοσοκομείο Χανίων στο ΠΑΓΝΗ

Ημερομηνία:

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις λίγων ωρών, χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντως και διασωληνωμένο από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για νοσηλεία.

Το περιστατικό γνωστοποίησε το Σάββατο ο πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων, Ιγνάτιος Κυρίτσης, μέσω ανάρτησής του, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς όσους συνέβαλαν στη διασφάλιση της ταχείας και ασφαλούς μεταφοράς του βρέφους.

«Χθες κληθήκαμε για επείγουσα διακομιδή ενός διασωληνωμένου νεογνού με συνοδεία δύο γιατρών από το Νοσοκομείο Χανίων στο ΠΑΓΝΗ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλα τα πληρώματα των περιπολικών οχημάτων του ΒΟΑΚ που μας εξασφάλισαν ασφαλή διέλευση σε όλη τη διαδρομή μέχρι το Ηράκλειο. Καταφέραμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με ασφάλεια. Ευχόμαστε ολόψυχα να πάνε όλα καλά για το νεογέννητο κοριτσάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συντονισμένη αυτή προσπάθεια υπογραμμίζει τη σημασία της άμεσης ανταπόκρισης και συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΚΕ Χανίων: Απάντηση σε δημοσιεύματα για τις θέσεις του κόμματος για τους κινδύνους των βάσεων στη Σούδα

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ απαντά σε δημοσιεύματα που την κατηγορούν για ανασφάλεια και ζημιά στο τουρισμό, υπερασπιζόμενη τις θέσεις της για τον πόλεμο και τις βάσεις.

Δήμος Πλατανιά: Συμβολική δράση με το Εσπερινό ΕΠΑΛ για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά πραγματοποίησε δράση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μαθήτριες προσέφεραν υπηρεσίες περιποίησης στις εργαζόμενες.

Πάμε για… χόρτα: Τρίτη χρονιά δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης για τα άγρια χόρτα

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει για τρίτη χρονιά το «Πάμε για… χόρτα» με δράσεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Λασίθι. Συλλογή άγριων χόρτων με 22 συλλόγους και πιλοτικό πρόγραμμα στα σχολεία.

Εκπαιδευτική ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στα Χανιά

Εκπαιδευτική ημερίδα για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνεται στα Χανιά στις 16 Μαρτίου 2026. Ομιλητές ο Μανώλης Σφακιανάκης και η Πωλίνα Ζέρβα στο Πνευματικό Κέντρο.