16.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Επετειακές εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Ι. Βαρδινογιάννη στις 8 και 9 Αυγούστου στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 9 Αυγούστου στο Ρέθυμνο οι επετειακές εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Ι. Βαρδινογιάννη, που διοργανώνει ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης (ο όμιλος ιδρύθηκε από τον Παύλο Ι. Βαρδινογιάννη). Εξάλλου την Κυριακή 10 Αυγούστου στις 11 το πρωί θα γίνει μνημόσυνο – συναπάντημα στην μνήμη του στο Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, που βρίσκεται εντός του φρουρίου «Φορτέτζα». Στη διάρκεια των εκδηλώσεων στην είσοδο του θεάτρου θα βρίσκεται περίπτερο με ειδική ομάδα από το «Όραμα Ελπίδας» του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», που θα διανέμει φυλλάδια με σκοπό την ενημέρωση και τη λήψη δειγμάτων, για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Τέλος πρόκειται να τιμηθούν ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και συγκεκριμένα το «Όραμα Ελπίδας» για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και η εφημερίδα «Κρητική Επιθεώρηση» για τα 100 χρόνια συνεχούς έκδοσής της.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημογραφικό: Ζητούνται εργασίες «φιλικές για ηλικιωμένους» – Η άνοδος των age friendly jobs

H πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Aνάπτυξης και Ανασυγκρότησης (ΕBRD), χτυπάει...

Ρωσία: Δεν χαρακτηρίζεται «άμεση απειλή» στη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ – «Θετικό βήμα» λέει το Κρεμλίνο

Το Κρεμλίνο χαιρετίζει κίνηση της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ...