13.7 C
Chania
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026

Εφιαλτικές εξελίξεις στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή: Απειλές κατά της ζωής της μητέρας της

Ημερομηνία:

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της μητέρας της 21χρονης Λίνας Κοεμτζή, η οποία ανέφερε ότι πηγαίνοντας στο νεκροταφείο για να επισκεφθεί το μνήμα της κόρης της, άγνωστοι απείλησαν τη ζωή της σε περίπτωση που δεν σταματήσει να μιλάει.

«Το παιδί μου, μου το σκότωσαν. Ένα γεγονός που συνέβη χθες στο πρωί στο νεκροταφείο των Γιαννιτσών έρχεται να προστεθεί σε όλα όσα πίστευα και πιστεύω μέχρι σήμερα», υποστήριξε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Χθες το πρωί λοιπόν, κατά τις 8.20 πήγα, όπως κάθε μέρα, στο νεκροταφείο για να επισκεφθώ την κόρη μου. Μέσα στην είσοδο, στεκόταν ένα μαύρο Audi τύπου τζιπ χωρίς πινακίδες στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες. Ξαφνικά, ο οδηγός άνοιξε το παράθυρο και μου είπε: “Καλημέρα κοπελιά. Να σε ρωτήσω κάτι”. Πλησίασα προς το μέρος του και τότε, ο οδηγός έβαλε μπροστά στο πρόσωπό μου ένα χαρτόνι που έγραφε: “Αν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψω το λαρύγγι”. Πριν προλάβω να πω κάτι, το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε».

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της, πριν από τρία χρόνια, μετά από βουτιά θανάτου από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη. Η οικογένειά της από την αρχή υποστήριζε ότι δεν επρόκειτο για αυτοκτονία, αλλά ότι υπάρχουν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί πίσω από τον θάνατό της.

nooz.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεταφέρεται η εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στο Δημαρχείο Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε τη μεταφορά της εκδήλωσης της Καθαράς Δευτέρας από την παραλία του Τραχηλά στο προαύλιο του Δημαρχείου λόγω ισχυρών ανέμων.

Συνελήφθη 51χρονος για έκθεση ανηλίκου στο Ρέθυμνο

Συνελήφθη 51χρονος κηδεμόνας στο Ρέθυμνο για έκθεση ανηλίκου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης. Προανάκριση από την Αστυνομία.

Συλλήψεις στο Ρέθυμνο: 37,5 γραμμάρια κοκαΐνης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς

Συλλήψεις στο Ρέθυμνο: Αστυνομικοί κατέσχεσαν 37,5 γραμμάρια κοκαΐνης από οικία. Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία.

Μεγαλειώδης η Μεγάλη Παρέλαση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ’26

Με 32 ομάδες, 27 άρματα και 10.000+ καρναβαλιστές ολοκληρώθηκε το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2026. Η μεγαλειώδης παρέλαση της Κυριακής της Τυρινής επιβεβαίωσε τη δυναμική του θεσμού.