17.8 C
Chania
Monday, January 26, 2026

Η ατυχία… Μητσοτάκη ή όταν πρωτοκλασάτα εξαπτέρυγα του επιτελικού κράτους προσβάλουν σε τελική ανάλυση τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά

Ημερομηνία:

Δύο υπουργοί με τις πράξεις τους εξέθεσαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Τελευταία ο κ. Αυγενάκης μετά την επίσκεψή του στα αθλητικά στέκια της πόλης χαρακτήρισε τους Χανιώτες κομπλεξικούς και ψεύτες, παραβλέποντας το γεγονός ότι και ο πρωθυπουργός του είναι Χανιώτης

Προηγήθηκε ο κ. Διγαλάκης που έσπευσε με πολύ πρεμούρα να παρασύρει ως πρύτανης στο Πολυτεχνείο Κρήτης στην απόφαση για εκποίηση της βιτρίνας των Χανίων, των κτιρίων της Μεραρχίας, κοντολογίς της ταυτότητας του τόπου μας, της ιστορίας και του πολιτισμού μας.

Ο δεύτερος σχόλασε στον τελευταίο μίνι ανασχηματισμό και παραμένει απλός βουλευτής. Ο πρώτος αν και κατάφορα υβριστής παραμένει ακόμα με περισσή αλαζονεία στη θέση του.

Έως πότε;

Ν.Α.Ν.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πατροκτονία στη Γλυφάδα: «Παιδί μου πέθανα τώρα, μη με σκοτώνεις άλλο»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ανθρώπου, που κάλεσε το πρωί...

Chris Hedges: Η νέα δολοφονία στη Μινεσότα και ο Θουκυδίδης

Του Chris Hedges Οι δολοφονίες άοπλων αμάχων στους δρόμους της...

Εκκλησία Κρήτης: στο Ηράκλειο αύριο η Εξαρχία του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τη διπλή εκλογή Μητροπολιτών

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο Ηράκλειο θα αφιχθεί αύριο, Δευτέρα, η Εξαρχία του...