11.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Η γιορτή της Αγίας Παρασκευής προστάτιδας της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ

Ημερομηνία:

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η καθιερωμένη γιορτή της Αγίας Παρασκευής, προστάτιδας της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ παρόλη την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόμαχοι της δουλειάς.

Φέτος, οι συνταξιούχοι και πολλοί φίλοι με δύο πούλμαν πήγαν στις Καλύβες όπου λειτουργήθηκαν στον Ι. Ναό της Αγ. Παρασκευής. Μετά τη θεία λειτουργία απόλαυσαν τον καφέ τους στην πλατεία του χωριού και στη συνέχεια γευμάτισαν στην μαγευτική Αργυρούπολη κάτω από τον ίσκιο των δέντρων και δίπλα στις κρυστάλλινες πηγές με τα γάργαρα νερά και μετά το φαγητό αφού ξεκουράστηκαν έκαναν μια στάση στις Βρύσες Αποκορώνου και το απόγευμα επέστρεψαν στα Χανιά.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή ας και βοήθησαν ηθικά και υλικά ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η γιορτή μας αλλά λυπούμαστε πραγματικά για όσους αδιαφόρησαν και παρόλες τις εκκλήσεις μας δεν βοήθησαν.

Ευχαριστούμε θερμά το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, το Σύλλογο Εργαζομένων Υγειονομικής Υπηρεσίας ΕΟΠΥΥ, το κατάστημα των ΑΦΩΝ ΣΚΟΡΔΥΛΑΚΗ, τον εφημέριο της ενορίας Καλυβών πατήρ Μ. Βλαβογιλάκη και όλούς τους ιερείς που λειτούργησαν τους κατοίκους του χωριού για την αγάπη και τη φιλοξενία τους αλλά και όλους τους συναδέλφους και φίλους που ήρθαν και φέτος και γιόρτασα μαζί μας και τους ευχόμαστε και του χρόνου να είναι όλοι καλά και να είναι βέβαιοι ότι μέσα από το Σωματείο μας το οποίο έχει μια μεγάλη ιστορία, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων μας.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Ηρακλής Αναγνωστόπουλος

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «τυχαία» διαρροή ότι ελέγχεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί ερωτήματα

Των κυβερνητικών δηλώσεων για παράλογες απαιτήσεις των αγροτών, «αδιαλλαξία»...