18.2 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Η ειρωνική «συγγνώμη» του Βασίλη Κεγκέρογλου στον Γιάννη Πρετεντέρη

Ημερομηνία:

Με έντονα ειρωνικό ύφος, επέλεξε να απαντήσει στον Γιάννη Πρετεντέρη και τα όσα έγραψε σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Λογική» ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης ούτε λίγο ούτε πολύ έγραψε ότι το Κίνημα Αλλαγής συμπεριφέρεται σαν κάτι που δεν είναι, σαν κάτι που δεν πιστεύει και σίγουρα σαν κάτι που δεν θέλουν οι ψηφοφόροι του,

Έντονα ενοχλημένος, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Βασίλης Κεγκέρογλου, έγραψε στο Twitter του : «Συγγνώμη Γιάννη που δεν ‘είμεθα’ ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ και είμαστε σοσιαλδημοκράτες. Συγγνώμη για τις προτάσεις :

-Αντιμετώπισης πανδημίας, εμβολιασμούς…

-Στήριξη πολιτών, επιχειρήσεων, εργαζομένων

-Υπηρεσία φύλαξης ΑΕΙ και ΕΛΑΣ, χωρίς Τάγματα Ασφαλείας.

Συγγνώμη που είμαστε ΠΑΣΟΚ και Κίνημα Αλλαγής». Και ο νοών, νοείτω…

H ανάρτηση του βουλευτή

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ