15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Η κοπή της πίτας του ”Μαρτυρία” 95.5 FM & των συσσιτίων της Ι.Μ.Κ.Α.

Ημερομηνία:

Σε ένα όμορφο ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον που επιμελήθηκε ο υπεύθυνος των Συσσιτίων της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου,  π. Νικόλαος Γιαννακουδάκης, με τα τραπέζια ντυμένα από την αγάπη των εθελοντριών των Συσσιτίων, με το δείπνο ετοιμασμένο από την μαγειρισσα κ. Μαρία Αυγέρου, με ήχους μελωδικούς από τις φωνές της μητροπολιτικής μας Χορωδίας, και την θερμή παρουσία συνεργατών του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΄΄Μαρτυρία΄΄ 95.5 FM και των Συσσιτίων πραγματοποιήθηκε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στο χώρο της Τραπεζαρίας των Συσσιτίων, στο Πολιτιστικό Κέντρο στη οδό Αντ. Γιάνναρη 2.
Την πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος Ηγούμενος της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων, Αρχιμ. Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης και στη συνέχεια μίλησε με μελιστάλαχτα λόγια ο πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, πλέκοντας ένα εγκώμιο για όσους διακονούν τόσο στα Συσσιτια όσο και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΄΄ Μαρτυρία ΄΄.

Παράλληλα μετέφερε τις πατρικές ευχές και την αγάπη του Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού, κάνοντας ο Πρωτοσύγκελλος την ευχή, του χρόνου να είναι κατάμεστος από υγεία και να ευλογήσει εκείνος, την από κοινόυ Αγιοβασιλόπιτα Συσσιτίων και Ράδιο ”Μαρτυρία”!

Στη συνέχεια ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης τον Αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Πρωτοπαπαδάκη εκ μέρους του Δήμου Χανίων, την κ. Νάνσυ Αγγελάκη πρόεδρο της ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και στενή συνεργάτιδα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΄΄Μαρτυρία΄΄, και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο δείπνο Αγάπης.

imka.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...