24.8 C
Chania
Παρασκευή, 22 Μαΐου, 2026

“Η Μελίνα σήμερα θα έκλεινε τα εφτά”: Ακόμη περιμένει να γίνει το δικαστήριο για το χαμό της κόρης του ο Μάνος Παρασκάκης

Ημερομηνία:

Με μια μαντινάδα επέλεξε ο  πατέρας της Μελίνας να τιμήσει τη μνήμη της ανήμερα των γενεθλίων της.

“Με ίντα γλυκό,μ´ίντα κεριά
να έρθω είς στο μνήμα..
Και μ´ίντα στόμα θα σου πω
Χρόνια Πολλά Μελίνα…”

Αν ζούσε, η μικρή Μελίνα θα έκλεινε σήμερα τα 7 της χρόνια.

Ωστόσο, άφησε την τελευταία της πνοή στο χειρουργικό τραπέζι στις 29 Δεκεμβρίου του 2015, στη διάρκεια μιας επέμβασης ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει ο Μάνος Παρασκάκης:

“Σχεδόν τρία χρόνια μετά περιμένω ακόμα να γίνει δικαστήριο”

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο με τα κλ…«έξυπνα» υδρόμετρα: Καταγγελίες για υπερτιμολογήσεις έως 700% και στημένους διαγωνισμούς

Οι ελεγκτές εντόπισαν ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ στελεχών δήμων, υπαλλήλων...

Ανεπιθύμητο σκοπεύει να κηρύξει τον Μπεν Γκβιρ η Πολωνία σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Το υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι σκοπεύει...

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Όχι στη δομή-φυλακή προσφύγων στις Μαλάδες Ηρακλείου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης τάχθηκε κατά της δημιουργίας κλειστής δομής-φυλακής προσφύγων στις Μαλάδες Ηρακλείου, καταγγέλλοντας μεθόδους ντε φάκτο επιβολής από την κυβέρνηση.

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις ναρκωτικών στην Κρήτη – Συνελήφθησαν 16 άτομα

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις ναρκωτικών στο Ηράκλειο. Συνελήφθησαν 16 άτομα, κατασχέθηκαν 5 κιλά κάνναβης, 112 γραμμάρια κοκαΐνης, όπλα και 33.715 ευρώ.