19.3 C
Chania
Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2026

Η πρόεδρος της ΕΤ3 φέρεται να καταγγέλλει τον Σίμο Κεδίκογλου: Δεν θα μου κουνάει εμένα το δάχτυλο

Ημερομηνία:

Η πρόεδρος της ΕΤ3 Αννα Ευθυμίου, στέλεχος της ΝΔ, φέρεται να έχει καταγγείλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου ότι της είχε ζητήσει να κάνει προσλήψεις.Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο η Αννα Ευθυμίου φέρεται να έχει δηλώσει:

Πρόεδρος ΕΤ-3 «Δεν μπορεί να μου κουνάει εμένα το δάχτυλο ο κ.Κεδίκογλου όταν μου έχει φέρει 18 δικά του άτομα να τα προσλάβω στην ΕΤ-3!» Retweeted by Νίκος Παππάς

Η φράση αυτή διακινείται μέσω του τουίτερ και έγινε γνωστή μέσω τουίτ του Νίκου Παππά, διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

H Άννα Ευθυμίου ήταν  δημοτική σύμβουλος στο δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ στο βιογραφικό της αναφέρεται η πολιτική διαδρομή της, από τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ, την ΟΝΝΕΔκαι τη ΝΔ.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρέμβαση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κρήτης στο περιφερειακό συμβούλιο για τους αυτοκινητιστές ταξί

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης παρενέβη στο περιφερειακό συμβούλιο για τους ταξιτζήδες, καταψηφίζοντας πρόταση ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλ. Μαρινάκης ζήτησε μέτρα στήριξης των ΕΔΧ ταξί.

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης Ανέργων από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης ολοκλήρωσε με επιτυχία το Εργαστήριο Συμβουλευτικής & Επαγγελματικής Ενδυνάμωσης Ανέργων. Εννέα τετράωρες συναντήσεις για ανέργους και NEETs με χρηματοδότηση ΕΣΤ+.

Αναβολή πεζοπορίας στη Δ.Κ. Καλυδωνίας του Δήμου Πλατανιά λόγω κακοκαιρίας

Ο Δήμος Πλατανιά αναβάλλει την πεζοπορία στη Δ.Κ. Καλυδωνίας που ήταν προγραμματισμένη για 29 Μαρτίου 2026 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί.