29.9 C
Chania
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026

Ημερίδα για τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά στην Κίσαμο

Ημερομηνία:

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών Κισσάμου και Σελίνου» διοργανώνει στις  9 Δεκέμβρη 2011 ημέρα Παρασκευή  και ώρα 20.00 στην  Κίσαμο ,με θέμα :
“Δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά, τις δυνατότητες προστασίας που τους παρέχει η νομοθεσία και τέλος  την ανάγκη αλλαγής στάσης  στις καταναλωτικές τους συνήθειες  “.

Κεντρική  Ομιλήτρια θα είναι η κ. Ιωάννα Μελάκη,   Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Νομικές εξηγήσεις :Νικόλαος Ντερμανάκης , Επιστημονικός Συνεργάτης

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης: Όταν οι άλλοι μοιράζουν δήθεν παροχές εμείς απαντάμε με χειροπιαστά μέτρα

Ο βουλευτής Χανίων Αλ. Μαρκογιαννάκης υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ, τονίζοντας ότι τα 800 εκατ. ευρώ σε έκτακτες παροχές είναι χειροπιαστά μέτρα ενίσχυσης των πολιτών.

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για παράνομο οπλισμό και άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν πέντε άτομα στο Ηράκλειο για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομο οπλισμό. Κατασχέθηκαν 9 κυνηγετικά όπλα, πιστόλι, αυτοσχέδιο όπλο και 278 φυσίγγια.

Περιφέρεια Κρήτης στο 3ο Συνέδριο Βιώσιμου Τουρισμού στη Μεσόγειο στη Βαρκελώνη

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στο 3ο Συνέδριο Βιώσιμου Τουρισμού στη Μεσόγειο στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου NaTour4CChange. Ανέδειξε δράσεις για Ζάκρο και Κουφονήσι.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Β΄ Περιόδου του Ολοήμερου Αθλητικού Σχολείου του Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της Β΄ Περιόδου του Ολοήμερου Αθλητικού Σχολείου. Το πρόγραμμα στο Καμπάνι δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης προσωπικού.