Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

Αγώνας της Κρήτης

"google ad"

22.7 C
Chania
Saturday, March 15, 2025

Ημερίδα για τον Εθνικό Δρυμό Λευκών Ορέων

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο των Ορέων  και τον Δήμο Καντάνου _ Σελίνου διοργανώνουν  Ημερίδα  το Σάββατο 7 Μαϊου 2011 και ώρα 11.00π.μ. στο Ξυλόσκαλο του Ομαλού, με θέμα: « Ανάπτυξη στον Εθνικό Δρυμό Λευκών Ορέων &  σύνδεση  του με το σύνολο των παραγωγικών δραστηριοτήτων»

Αναλυτικό Πρόγραμμα Ημερίδας:

Ωρα 11.00 π.μ, Χαιρετισμοί

Ωρα 11.15 π.μ. – 14.00μ.μ Εισηγήσεις, Συντονιστής: Ε. Σολιδάκης, Αντιδήμαρχος Πλατανιά.

1.  Ανάπτυξη και Ευημερία στα Λευκά Όρη, Ανθρωπογενείς Δραστηριότητες στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Λευκών Ορέων.

Ι. Φίλης, Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης: Η σημασία της βιοποικιλότητας στον ορεινό όγκο των Λευκών Ορέων.

Ι. Κλινάκης, Ιατρός, Μελισσουργός: Διατροφική αξία του μελιού και των προϊόντων της μέλισσας.

Μ. Νικολούδης, Αντιδήμαρχος Αποκόρωνα: Προστασία των ορεινών όγκων.

Ι. Μαλανδράκης, Δήμαρχος Πλατανιά: Παράλληλοι δρόμοι ανάπτυξης πρωτογενούς και τριτογενούς τομέα.

Π. Μαρινάκης, εκπρόσωπος Συλλόγου «Ιάρδανος»: Σύνδεση του ορεινού όγκου με την παραλιακή ζώνη.

Γ. Δημητριάδης, BIOLEA: Βιολογική κτηνοτροφία.

Ε. Μπενιουδάκης, Μηχανουργός: Ένα αυτοφερόμενο ηλιακό τυροκομείο.

Α. Στεφανάκης, Κτηνίατρος: Ανάπτυξη και έρευνα στην Κτηνοτροφία.

Ε. Μηλιδάκης, Ο.Α.ΔΥ.Κ. : Χρηματοδοτούμενες δραστηριότητες στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Ωρα 14.00 μ.μ. – 14.30 μ.μ. Διάλειμμα: Ριζίτκο τραγούδι από Ριζίτες των Λευκών Ορέων

Ωρα 14.30 μ.μ. – 15.00μ.μ. Εισήγηση Συντονιστής: Ε. Σολιδάκης, Αντιδήμαρχος Πλατανιά.

1.  Ίδρυση Μουσείου και Ακαδημίας Πολιτισμού των Ορέων σον Ομαλό.Ομιλητής: Θ. Δετοράκης

Ωρα 15.00 μ.μ. – 16.30μ.μ, Ανοιχτή συζήτηση

Ωρα 16.30 μ.μ. Μουσική εκδήλωση με τον Μιχάλη Τζουγανάκη και παραδοσιακό   κέρασμα από τους Δήμους Πλατανιά και Κανδάνου – Σελίνου  στο «Ξυλόσκαλο».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Νεολαία Κισσάμου δώρισε 12-Κάναλο Καρδιογράφο στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου

Ο Δημήτρης Ανυφαντάκης, Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κισσάμου, ανακοίνωσε...

Πέπλο ομίχλης σκέπασε παράκτιες περιοχές των Χανίων

Έκπληκτοι κάτοικοι και επισκέπτες στα δυτικά των Χανίων, είδαν ξαφνικά...