12.8 C
Chania
Thursday, January 15, 2026

Ημερίδα του ΣΗΠΕ στη Νάουσα

Ημερομηνία:

Πραγματοποιείται το Σάββατο 10/12/2011, στην Νάουσα, στο ξενοδοχείο «Βέρμιο», ημερίδα του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) με θέμα «Ισχυροποίηση των Περιφερειακών ΜΜΕ, προϋπόθεση εξόδου από την κρίση».

Παράλληλα με την ημερίδα, θα διεξαχθεί  την Κυριακή 11/12 και Γενική Συνέλευση των  μελών του ΣΗΠΕ. Στην ημερίδα, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, των τοπικών αρχών και φορέων, πανεπιστημιακοί, εκδότες καθώς και εκπρόσωποι δημοσιογραφικών ενώσεων. Η ημερίδα θα ξεκινήσει το Σάββατο 10/12 και ώρα 18.00 με την συμμετοχή των καλεσμένων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

«Η ισχυροποίηση των περιφερειακών  ΜΜΕ, προϋπόθεση εξόδου από την κρίση»

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 , Ξενοδοχείο «Βέρμιον»

Άγιος Νικόλαος  Νάουσας

18.00  Καλωσόρισμα , έναρξη  από εκδότη της «Ημερησίας» Ημαθίας κ. Κώστα  Μπούθα

18.05  Χαιρετισμοί  Δημάρχων  και Αντιπεριφερειάρχη

18.20  Χαιρετισμοί εκπροσώπων φορέων εκδοτών  και   δημοσιογράφων

18.30  Τοποθετήσεις  εκπροσώπων κομμάτων

19.45  «Περιφερειακός  τύπος  και   Περιφερειακή ανάπτυξη»,    Γιάννης Λασκαράκης ,  Πρόεδρος  του ΣΗΠΕ .

20.00  «Νέα μέσα, δημοσιογραφία και κρίση», Μιχάλης Μεϊμάρης,   Πρόεδρος  του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου

20.15  «Οι προοπτικές του Περιφερειακού τύπου» , Νίκος Λέανδρος ,   Πρόεδρος  του τμήματος Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστημίου

20.30  «Η ισχυροποίηση του των Περιφερειακών ΜΜΕ προϋπόθεση εξόδου από την κρίση» , Γιώργος  Κατσαϊτης  Γ.Γ. του ΣΗΠΕ

20.45  Συζήτηση

21.30  Δεξίωση,  εκ μέρους του Δημάρχου Νάουσας, κου Αναστάσιου Καραμπατζού

* θα προηγηθεί ομιλία στις 17.30  από τον κο  Αντώνη Παπουρτζή, Business Development Manager, Wedia Digital Agensy, www.wedia.gr, με θέμα «Από το Έντυπο στο Internet, 10 βήματα για μια εκδοτική και εμπορική επιτυχία»

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ