31.8 C
Chania
Δευτέρα, 27 Ιουλίου, 2026

Ηράκλειο: «Είμαι καλά!» – Το τηλεφώνημα της 17χρονης που αγνοείται στην οικογένεια της

Ημερομηνία:

Νέα εξέλιξη καταγράφεται στην υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης από το Ηράκλειο, καθώς η ανήλικη επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένειά της, δηλώνοντας ότι είναι καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CRETA24, η 17χρονη τα προηγούμενα 24ωρα κάλεσε την οικογένειά της και ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία της. Η επικοινωνία αυτή είναι η πρώτη που είχε η ανήλικη με την οικογένειά της από τις 10 Ιουλίου, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της.

Η καταγγελία της μητέρας και οι έρευνες

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία της μητέρας της 17χρονης στις αστυνομικές αρχές. Όπως είχε αναφέρει, τα ίχνη της κόρης της χάθηκαν από την Αγία Βαρβάρα του δήμου Γόρτυνας και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.

Όπως είχε γράψει το CRETA24, η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στις αρχές πως ο 21χρονος με τον οποίο η ανήλικη κόρη της διατηρούσε σχέση, είναι εκείνος που έχει υποστηρίξει την διαφυγή της.

Οι αρχές αναζητούν τον 21χρονο, που διαμένει σε κοντινό χωριό από αυτό της ανήλικης, σε βάρος του οποίου η μητέρα του κοριτσιού υπέβαλε μήνυση για αρπαγή ανηλίκου.

Για την εξαφάνιση της 17χρονης είχε εκδοθεί και Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» την Παρασκευή (17/07).

Μετά το τηλεφώνημα, οι αστυνομικές αρχές αξιολογούν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ενώ εξετάζεται και το σημείο από το οποίο πραγματοποιήθηκε η επικοινωνία. Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για να διαπιστωθεί πού βρίσκεται η ανήλικη και να επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 17χρονη δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, γεγονός που σημαίνει ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

CRETA24

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΣΥ: Ο Γεωργιάδης εγκαινιάζει νέες πτέρυγες χωρίς γιατρούς

Το φαινόμενο της δημιουργίας νέων, σύγχρονων πτερύγων στα νοσοκομεία την ίδια...