13.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Ηράκλειο: Είχε κλειστό το κατάστημα από τον διακόπτη και του ήρθε λογαριασμός της ΔΕΗ 960 ευρώ | Βίντεο

Ημερομηνία:

Από τα σύννεφα έπεσε ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στο Ηράκλειο, όταν πληροφορήθηκε ότι χρωστάει στη ΔΕΗ 940 ευρώ , ποσό που αντιστοιχεί στη κατανάλωση ρεύματος , την περίοδο της καραντίνας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό της ΚΡΗΤΗ TV, ο ιδιοκτήτης καταστήματος υποστήριξε ότι την περίοδο εκείνη είχε κατεβασμένο τον διακόπτη στο κλειστό κατάστημά του και ότι δεν κατανάλωσε ούτε μια κιλοβατώρα, με τον ιδιοκτήτη να κάνει λόγο για απαράδεκτο γεγονός εν μέσω κρίσης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαστρογιαννάκης: «είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε καιρό κρίσης. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά, ήταν οι κλειστές οι επιχειρήσεις και ο κόσμος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Ποιος τους νομιμοποιεί να το κάνουν αυτό το πράγμα, να χρεώνουν τους καταναλωτές υπέρογκα ποσά…».

Όπως φαίνεται, παρόμοια παράπονα καταγράφονται και από άλλους επαγγελματίες, οι οποίοι θα απευθυνθούν στη Δ/νση της επιχείρησης προκειμένου να διευθετήσουν το ζήτημα.

 neakriti.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο στη Χρυσή: Δε φτάνουν οι θάλαμοι στα ψυγεία του νεκροτομείου για τους νεκρούς

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα μεταφερθούν...

Το ΠΑΣΟΚ «φρενάρει» τον Τσίπρα

Με την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα και το θέατρο...