12.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Ηράκλειο: Στα 52 της χρόνια, φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης

Ημερομηνία:

Στόχευσε και πέτυχε αυτό που προσδοκούσε πάντα και σήμερα η χαρά της είναι διπλή, γιατί θα είναι φοιτήτρια μαζί με τα δύο της παιδιά. Ο λόγος για την Ελένη Καλομοίρη από το Ηράκλειο Κρήτης, που επέστρεψε για δύο χρόνια στα θρανία του Εσπερινού Λυκείου και αποφάσισε να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις. Με την ανακοίνωση, σήμερα, των βαθμολογιών, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κάτι περισσότερο από χαρούμενη, αφού κατάφερε να πιάσει τη σχολή των ονείρων της, το Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης.

«Στα 18 μου, όταν είχα δώσει εξετάσεις, παρά την καλή επίδοση, δεν τα είχα καταφέρει. Φοίτησα σε μια ιδιωτική σχολή και έγινα βρεφοκόμος και αυτή είναι η δουλειά μου μέχρι και σήμερα. Βλέποντας τα παιδιά μου, που είναι σήμερα 20 και 21 ετών, να δίνουν πανελλαδικές και να επιτυγχάνουν στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, θυμήθηκα πόσο πολύ θα ήθελα να το προσπαθήσω και να μπορέσω να καταφέρω να περάσω έστω και σε αυτή την ηλικία στη σχολή που πάντα ήθελα» ανέφερε η κ. Καλομοίρη, που με τα 12.800 μόρια που συγκεντρώνει, έχει καταφέρει να πιάσει το στόχο της.

«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη, γιατί δεν εγκατέλειψα και γιατί θυμήθηκα πόσο σημαντικό είναι να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας πως με το πτυχίο του πανεπιστημίου θα καταφέρει να εξελιχθεί και επαγγελματικά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ