Χαμογελαστός και με την ηρεμία προσώπου που τον διακρίνει, ο τέως Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος προσπαθεί και πάλι να βγει από μία νέα περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε σε κλινική του ΠΑΓΝΗ, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.
Ο τέως Αρχιεπίσκοπος Κρήτης μεταφέρθηκε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο ΠΑΓΝΗ σε κατάσταση λήθαργου αφού το υψηλό ποσοστό νατρίου του ανέβασε επί της ουσίας την αρτηριακή πίεση.
Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη, ο κ. Ειρηναίος είναι χαμογελαστός, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, είναι ευγενέστατος και δηλώνει αισιόδοξος.
Όπως αναφέρουν οι εκτιμήσεις των θεράποντων ιατρών, δεν αποκλείεται, αν η κατάσταση του είναι αΥτή που παρουσιάζει τώρα, να λάβει εξιτήριο στα μέσα της εβδομάδας.
Ο τέως Αρχιεπίσκοπος Κρήτης νοσηλεύεται στην Νευρολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, είναι όμως υπό την επίβλεψη των Παθολόγων.
ekriti.gr
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.