19.7 C
Chania
Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2026

Θα σουβλίσουν ταύρο στα Καλουδιανά για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος

Ημερομηνία:

Εντύπωση προκάλεσε η πρόσκληση στο πανηγύρι των Καλουδιανών παραμονή Αγίου Πνεύματος.

Όπως αναφέρεται, την Κυριακή 23 Ιούνη στις 8 το βράδυ θα ξεκινήσει η γιορτή που θα περιλαμβάνει σούβλισμα ταύρου (!) και ζωντανή μουσική με τoν Κωστή και τον Γιάννης Καρτσωνάκη

Η είσοδος με πλήρες μενού είναι 15€.

Το σούβλισμα ταύρου είναι μία παράδοση ξένη προς την Κρήτη αφού υπάρχουν ελάχιστες αγελάδες και ακόμη λιγότεροι ταύροι όμως στο Αζερμπαϊτζάν γίνεται.

Δείτε εδώ ένα βίντεο σχετικά με το σούβλισμα ταύρου:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκτακτο δελτίο: Θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη στον Αποκορώνα

Ο Δήμος Αποκορώνου προειδοποιεί για θυελλώδεις νότιους ανέμους και αυξημένη αφρικανική σκόνη από 1η Απριλίου 2026. Οδηγίες προστασίας για τους πολίτες.

Δύο νέες προσλήψεις στον Δήμο Αποκορώνου – Σημαντικό βήμα, ουσιαστική ενίσχυση

Ο Δήμος Αποκορώνου προχώρησε στην πρόσληψη δύο νέων υπαλλήλων για την ενίσχυση των υπηρεσιών του. Δήλωση του Δημάρχου Χαράλαμπου Κουκιανάκη για τη σημασία της κίνησης.

50 χρόνια Πνευματικό Κέντρο Χανίων: Τρεις εκθέσεις ξεκίνησαν για την επέτειο

Το Πνευματικό Κέντρο Χανίων γιορτάζει 50 χρόνια λειτουργίας με τρεις εκθέσεις: ιστορικό δημιουργίας, σπάνιες εκδόσεις βιβλίων και έργα του Γιάννη Βαλαβανίδη. Ελεύθερη είσοδος.

Πάμε για… χόρτα: Τρίτη χρονιά δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης για τα άγρια χόρτα με επέκταση σε Ηράκλειο και Λασίθι

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει για τρίτη χρονιά το «Πάμε για… χόρτα» με επέκταση σε Ηράκλειο και Λασίθι. 15 σημεία στα Χανιά, συμμετοχή σχολείων και 120+ είδη χόρτων.