14.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Θλίψη στην οικογένεια Μαλάνδράκη – Έφυγε από τη ζωή η Βασιλεία Μαλανδράκη

Ημερομηνία:

Θλίψη στην οικογένεια Μαλανδράκη. Η Βασιλεία Μαλανδράκη, μητέρα του Δήμαρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη αλλά και της περιφερειακής συμβούλου Σοφίας Μαλανδράκη έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 14 Μαρτίου. Η κηδεία γίνεται σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα στις Βουκολιές.

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Πλατανιά αναφέρει:

Ήσουν πάντα χαμογελαστή, με καλωσύνη και πολλή αγάπη για όλους μας..

May be an image of 1 person

Από την πλευρά της η Σοφία Μαλανδράκη αναφέρει:

Μανούλα μας γλυκιά και λατρεμένη ταξίδεψες στον κόσμο των αγγέλων αφού σαν άγγελος περπάτησες στη γή.

Σε αποχαιρετάμε σήμερα,μα σε κάθε σκέψη και πράξη μας θα είσαι εκεί ,να μας προστατεύεις και να ανασύρεις το καλό από την καρδιά τη δική μας και κάθε ανθρώπου που ευτύχησε να σε γνωρίσει. Σε αγαπάμε μαμά.

Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης σε συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρει:

Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης (ΕΝ.ΔΗ.Κ.) εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την απώλεια της αγαπημένης μητέρας του Δημάρχου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη, Βασιλείας.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους.

Συλλυπητήρια δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ, κ. Άρη Παπαδογιάννη:

Με αφορμή το θάνατο, της Βασιλείας Μαλανδράκη, μητέρας του Δημάρχου Πλατανιά, κ. Γιάννη Μαλανδράκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, προέβη στην παρακάτω συλλυπητήρια δήλωση:

«Με λύπη πληροφορήθηκα το θάνατο, της μητέρας του αγαπητού φίλου και Δημάρχου Πλατανιά, κ. Γιάννη Μαλανδράκη.

Η απώλεια της, αφήνει ένα μεγάλο κενό.

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η διοίκηση συνολικά του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της εκλιπούσης»

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ