18.2 C
Chania
Friday, January 16, 2026

Ιεράπετρα: Ο διοικητής δημόσιου νοσοκομείου προειδοποιεί – ”Θα πεινάσουν οι ασθενείς”!

Ημερομηνία:

Τον κίνδυνο οι ασθενείς του νοσοκομείου Ιεράπετρας να μείνουν παγωμένοι και νηστικοί επεσήμανε σε δηλώσεις του…

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου. Ο κ. Μαρκόπουλος εξήγησε ότι λόγω της συγχώνευσης του νοσηλευτικού ιδρύματος δεν υφίσταται ΑΦΜ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει προμήθεια πετρελαίου! Το… πολύτιμο υγρό καύσιμο υπάρχει διαθέσιμο μόνο για τις γεννήτριες, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Και δεν είναι μόνο το πετρέλαιο. Ο διοικητής του νοσοκομείου επεσήμανε επίσης τον κίνδυνο για τους ίδιους λόγους, να μην γίνει και προμήθεια τροφίμων για τη σίτιση των ασθενών!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας πραγματοποιούν ακόμη μία διαμαρτυρία σήμερα στις 11:30 το πρωί, έξω από την είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ