17.7 C
Chania
Wednesday, January 14, 2026

«Ιριδισμοί 2014» μέχρι και αύριο

Ημερομηνία:

Μέχρι και αύριο Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 θα λειτουργεί στην Πύλη της Άμμου (Σαμπιονάρα) η Γενική Ετήσια Έκθεση του Συλλόγου Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων ΙΡΙΣ με τίτλο «Ιριδισμοί 2014», που διοργανώθηκε από το Δήμο Χανίων, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και το Σύλλογο.

Στην Έκθεση παίρνουν μέρος (αλφαβητικά) οι Ίριδες:

Αντωνάκη Κατερίνα (Ζωγραφική σε πέτρα), Αρβανίτη – Χομπιτάκη Κική (Αγιογραφία), Βασιλικάκη Ασπασία (κεραμεική), Κανιτσάκη – Κατσαρού Αθηνά (Χαρακτική – Μονοτυπία), Καπνισάκη Αντιγόνη (Ζωγραφική), Καρβούνη Αγάθη (Ζωγραφική), Κατσιφαράκη Ελευθερία (Φωτογραφία), Κτιστάκη Δήμητρα (Παραδοσιακές φορεσιές), Μανουσάκη Θάλεια (Ξυλογλυπτική), Μανωλάκη Νεκταρία (Ζωγραφική), Μανωλάκη Κωνσταντίνα (Μεταλλοτεχνία), Μαυρογένη Ελένη (Εικαστικές κατασκευές), Μπερτάκη Χρύσα (Ζωγραφική), Πιακή Αγγέλα (Ζωγραφική σε μετάξι), Πλαϊτη Όλγα (Κούκλες πορσελάνης), Πολυχρονάκη Αντωνία (Ζωγραφική), Σγουρού Αναστασία (Φωτογραφία), Σημανδηράκη Άννα (Φωτογραφία), Σημανδηράκη Ζαχαρένια (Φωτογραφία), Σπερελάκη Τριανταφυλλιά (Ζωγραφική σε πέτρα), Στρατινάκη Κική (Φωτογραφία), Φελεσάκη – Τσαϊρίδου Λίλυ (Κατασκευές με φυσικά υλικά), Φραγγεδάκη Έλενα (Προσθετική ζωγραφική – κολλάζ), Χατζηδάκη Ευαγγελία (Ζωγραφική), Χουδαλάκη Ευαγγελία (Αγιογραφία).

Ώρες επισκέψεων: 11.00 π.μ.- 2.00 μ.μ. και 7.00 μ.μ. – 11.00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα Χανιά στις πιο ακριβές περιοχές στην Ελλάδα για αγορά κατοικίας

Tην εξέλιξη των ζητούμενων τιμών των κατοικιών προς πώληση...

Κι αν ο Τραμπ μετά τη Γροιλανδία ζητούσε την Κρήτη;

"Η ύπαρξη υπερμεγεθών στρατιωτικών εγκαταστάσεων είναι, υπό οποιαδήποτε κυβέρνηση,...