17.8 C
Chania
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

“Καλάθι Χριστουγέννων”: Σε ισχύ από σήμερα – Τα προϊόντα που περιλαμβάνει

Ημερομηνία:

Ξεκινά από σήμερα Τετάρτη το “Καλάθι των Χριστουγέννων“, το οποίο θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, τα οποία είναι βασικά για το εορταστικό τραπέζι.

Για το «Καλάθι των Χριστουγέννων» είχε συνάντηση ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, παρουσία του γενικού γραμματέα Εμπορίου Σωτήρη Αναγνωστόπουλου, με εκπροσώπους της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), υπό τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον γενικό γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον γενικό διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.

Όπως αποφασίστηκε, στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» περιέχονται τα εξής έξι προϊόντα:

  • Αρνί
  • Κατσίκι
  • Γαλοπούλα
  • Τσουρέκι
  • Βασιλόπιτα
  • Σοκολάτα

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τραπεζικός Ερυσίχθονας: Η ακόρεστη απληστία για κέρδη που απομυζά την ελληνική κοινωνία

Του Δημήτρη Καντηλιεράκη Στην αρχαιότητα, ο μύθος του βασιλιά Ερυσίχθονα...

Προσωρινά αποτελέσματα για 118 νέες άδειες και θέσεις σε λαϊκές αγορές Κρήτης

Προσωρινά αποτελέσματα για 51 νέες άδειες και 67 θέσεις σε λαϊκές αγορές Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου. Ενστάσεις έως 24/3/2026.

ΑBC: Υποψίες ότι το Ιράν ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει τρομοκρατικούς πυρήνες – Καθησυχαστικός ο Χρυσοχοΐδης για την Ελλάδα

Έτοιμο να ενεργοποιήσει αδρανείς τρομοκρατικούς πυρήνες εμφανίζεται το Ιράν, σύμφωνα με υποκλαπείσες...