12.1 C
Chania
Τετάρτη, 25 Μαρτίου, 2026

Καμμένος για εκλογή Π.τ.Δ.: Οι Αν.Ελ. δεν θα παίξουν παιχνίδια στον ελληνικό λαό για να διατηρήσουν την κυβέρνηση

Ημερομηνία:

“Δεν πρόκειται να παίξουν παιχνίδια στον ελληνικό λαό, για να διατηρήσουν εμμέσως την κυβέρνηση”, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η δήλωση του κ. Καμμένου ήλθε ως απάντηση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος το Σάββατο κάλεσε τον κ. Καμμένο αλλά και τον Φώτη Κουβέλη να πάρουν θέση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, και να αποσαφηνίσουν αν σκοπεύουν να συμπράξουν με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για τη διαμόρφωση της ελάχιστης πλειοψηφίας 180 εδρών που απαιτεί η προεδρική εκλογή.

“Τους καλούμε να το σκεφτούν διπλά, διότι έχουν πάρει ήδη ένα μήνυμα από την κάλπη των Ευρωεκλογών. Εάν ταυτιστούν με τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ έχουν μόνο να χάσουν”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης.

Ο κ. Καμμένος παρέπεμψε στη δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, ότι

“Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αξιοποιήσουμε κάθε μέσο που μας παρέχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, για να πάμε σε εκλογές και να δώσουμε ένα τέλος στο δράμα που ζουν οι Έλληνες”.

πηγή: news247.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΛΜΕ Χανίων: Κάλεσμα σε αντιπολεμικές κινητοποιήσεις με αφορμή την επίθεση στο Ιράν

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταδικάζει την επίθεση ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν και καλεί σε αντιπολεμικές κινητοποιήσεις στις 27 και 28 Μαρτίου στα Χανιά και τη Σούδα.

Σύλληψη ανηλίκου και 50χρονης για ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Σύλληψη ανήλικου και 50χρονης στο Ρέθυμνο για ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, 17,7 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας. Προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

Ακυρώθηκε η μαθητική-στρατιωτική παρέλαση στο Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο λόγω κακοκαιρίας

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε την ακύρωση της μαθητικής-στρατιωτικής παρέλασης στο Ηράκλειο για την 25η Μαρτίου λόγω κακοκαιρίας. Η Δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθούν κανονικά.