Μπορεί την τελευταία διετία η καριέρα του Γιώργου Κατίδη να έχει πάρει την κατιούσα, όμως η “μπογιά” του Έλληνα μεσοεπιθετικού περνάει ακόμα. Μετά την Σπάρτη που έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ακόμη μία ομάδα της Football League με υψηλές βλέψεις τη νέα σεζόν έχει στο στόχαστρο τον 25χρονο άσο.
Ο λόγος για τα Χανιά, τα οποία κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος παραμένει ανενεργός τον τελευταίο χρόνο. Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες, αφού ο Κατίδης βρίσκεται σε συζητήσεις και με ομάδα απ’ τη Σλοβακία.
Ο Γ. Κατίδης, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τον ναζιστικό πανηγυρισμό του σε αγώνα της Ένωσης και είχε ως αποτέλεσμα την αποπομπή του από την ομάδα, έπαιξε μετά στην ιταλική Νοβάρα, στη Βέροια και τον Λεβαδειακό.
Τελευταία ομάδα του Κατίδη ήταν ο Λεβαδειακός, με τον οποίο το δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 έπαιξε σε 9 παιχνίδια (είχε και 1 γκολ).
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Σας ευχαριστούμε θερμά.



