15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Κι άλλος νεκρός από τρακτέρ στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Μάστιγα τείνουν να γίνουν τα ατυχήματα με τρακτέρ στην Κρήτη με τους νεκρούς κάθε χρόνο να είναι πολλοί.

Χθες, είχαμε άλλο ένα θανατηφόρο ατύχημα, αυτή τη φορά στην περιοχή στο χωριό Καραβάδος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το τρακτέρ που οδηγούσε έπεσε σε χαντάκι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον 69χρονο., καθώς είχε ήδη εκπνέυσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, ωστόσο ο αγρότης εντοπίστηκε αρκετές ώρες μετά, καθώς τον έψαχναν οι συγγενείς του.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες, ένας αγρότης από τη Μεσαρά έχασε το πόδι του μετά από αντίστοιχο ατύχημα σε χωριό του Δήμου Γόρτυνας.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αύξηση πληθωρισμού τον Νοέμβριο, «φωτιά» ενοίκιο, καφές, κρέας

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία, μια σειρά από...

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χανίων: Οι αγρότες έχουν δίκιο

Τη στήριξή του στον αγώνα των αγροτών δηλώνει το...