15.8 C
Chania
Thursday, February 19, 2026

ΚΚΕ: Τα κυβερνητικά μέτρα για την πανδημία οδηγούν σε τραγικά αδιέξοδα

Ημερομηνία:

Έντονη κριτική στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της πανδημίας, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ από τις 3 Ιανουαρίου, άσκησε το ΚΚΕ μέσα από ανακοίνωσή του.

«Προβλέψεις για ρεκόρ κρουσμάτων, με ευχολόγια και συστάσεις ατομικής ευθύνης, χωρίς καμία στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας και χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο για χώρους δουλειάς, σχολεία, μέσα μεταφοράς, που αποτελούν εστίες μετάδοσης» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης σχετικά με την πανδημία και σημειώνει:

«Επιδημιολογική επιτήρηση στα λόγια, χωρίς δωρεάν κι επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλο τον πληθυσμό. Μάσκες αυξημένης προστασίας, με μετακύλιση του αυξημένου κόστους στο λαό και τους εργαζόμενους. Αυτή είναι η ουσία των κυβερνητικών μέτρων για την πανδημία, τα οποία επαναλαμβάνονται -χωρίς κανένα αποτέλεσμα- κάθε τρεις και λίγο, οδηγώντας σε τραγικά αδιέξοδα και αποτελέσματα».

news247.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25 Κρήτης: Αυτά που δεν μας είπατε για τις εξορύξεις στην Κρήτη…

Σε τροχιά έντονων αντιδράσεων εισέρχεται ο σχεδιασμός για την...

Ο Λαβρόφ προειδοποιεί τις ΗΠΑ για «σοβαρές συνέπειες» αν κάνουν νέα επίθεση κατά του Ιράν

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, προειδοποίησε χθες Τετάρτη ότι οποιαδήποτε νέα στρατιωτική ενέργεια...

Κρήτη – Μεταναστευτικό: Την επόμενη εβδομάδα “κλειδώνει” η δομή στο Ηράκλειο

Κρήτη και η Γαύδος αποτελούν πλέον την κύρια πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα...