13.8 C
Chania
Friday, January 16, 2026

Κλειστά τα τμήματα του ΤΕΙ σε όλη την Κρήτη

Ημερομηνία:

Από τη Διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα, στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο και στα Τμήματά του στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο, στη Σητεία και στην Ιεράπετρα, αναβάλλονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Εξαιτίας της πρόγνωσης καιρού για παγετούς κατά τόπους σε όλη την Κρήτη και της επικινδυνότητας των δρόμων, το προσωπικό δεν θα πρέπει να μετακινηθεί προς τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ. Αν αυτό κριθεί απαραίτητο για επείγουσες πειραματικές ή άλλες εργασίες, οι μετακινήσεις θα πρέπει να γίνουν με τη δέουσα προσοχή και με ευθύνη των εργαζομένων.

Σε σχέση με την Τρίτη 10.1.2017 ανακοίνωση θα εκδοθεί σήμερα.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιάνης Βαρουφάκης: Κι όμως, αστυνομία στο σπίτι του – Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις μετά τις δηλώσεις για το ecstasy

Κλήση για προκαταρκτική εξέταση ενώπιον της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών έλαβε ο Γιάνης...

Πόρισμα για το blackout: Από τύχη δεν έχουμε Τέμπη στον αέρα

Για τους γνωρίζοντες, το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR...