11.8 C
Chania
Saturday, December 13, 2025

Κλειστός ο δρόμος από τον οικισμό των Λάκκων έως το οροπέδιο του Ομαλού

Ημερομηνία:

Κλειστό θα παραμείνει έως και τις 16 Απριλίου 2013 το τμήμα από τον οικισμό των Λάκκων έως το οροπέδιο του Ομαλού, λόγω των αναγκαίων εργασιών του 2ου υποέργου, Κατασκευή τμήματος Λάκκοι – Ομαλός, του έργου Βελτίωση οδικού Άξονα Φουρνές – Λάκκοι – Ομαλός, που καθιστούν απαραίτητη τη διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην αναφερόμενη στο θέμα επαρχιακή οδό, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον τόπο του έργου μπορεί να γίνεται μέσω υπαρχόντων αγροτικών – δημοτικών δρόμων που παρακάμπτουν την θέση των έργων. Η κυκλοφοριακή σύνδεση από την περιοχή των Χανίων και του Βόρειου οδικού άξονα γενικότερα προς την περιοχή του Ομαλού θα μπορεί να διεξάγεται μέσω του δρόμου Αλικιανός – Πρασσές – Σέμπρωνας – Πέτρα Σελί – Ομαλός.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία το νέο κύκλωμα στην Κρήτη

τον σχηματισμό δικογραφίας για 15 άτομα και συνολικά για...