17.6 C
Chania
Thursday, February 5, 2026

Κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Ο βιολογικός της Παλαιόχωρας λειτουργεί! Ανάγκη για τη δημιουργία κι ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου!

Ημερομηνία:

Αυτοψία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τους υποψήφιους βουλευτές Μάγκυ Αρσενίδη, Βάλια Βαγιωνάκη, Κατερίνα Μανιμανάκη και Γιώργο Σταθάκημε τη συνοδεία της Δημοτικής Αρχής Καντάνου-Σελίνου στον βιολογικό της Παλαιόχωρας, οοποίος λειτουργεί κανονικά, ακόμα σε δοκιμαστική φάση.

Το εμβληματικό έργο που βρισκόταν για δεκαετίες σε εκκρεμότητα και υλοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μαζί με τον βιολογικό της Σούγιας, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών του Σελίνου.

Νωρίτερα το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καντάνου-ΣελίνουΑντώνη Περράκη και Αντιδημάρχους και συζήτησαν για τις ανάγκες της περιοχής και τις προοπτικές ανάπτυξής της.

Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά στο πρόβλημα του γηπέδου Παλαιόχωρας και ο πρώην Υπουργός Γιώργος Σταθάκης τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου σε άλλον χώρο που θα υποδείξει η Δημοτική Αρχή.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι μαρτυρικές τελευταίες στιγμές του Γ. Λυγγερίδη – Τι κατέθεσαν συνάδελφοί του

Με τις καταθέσεις αστυνομικών συνεχίστηκε η δίκη για τη φερόμενη...

Ξανά με Χατζηδάκη στην Αθήνα οι Κρητικοί κτηνοτρόφοι

Μπορεί να υπήρξε μια πρώτη δικαίωση των Κρητικών κτηνοτρόφων για την...

«Απόβαση» με τρακτέρ στην Αθήνα Παρασκευή και 13 αποφάσισαν οι αγρότες – Θα διανυκτερεύσουν στο Σύνταγμα

Στην Αθήνα με τρακτέρ και λεωφορεία έρχονται οι αγρότες, δύο εβδομάδες...