18.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Οι αγώνες και η αλληλεγγύη είναι μονόδρομος

Ημερομηνία:

Στηρίζουμε την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων του Δημοσίου στις 12/9 και τη συγκέντρωση στις 12 στην πλατεία δημοτικής αγοράς. Οι αγώνες και η αλληλεγγύη είναι μονόδρομος απέναντι στα νέα μέτρα ύψους 11.5 δις ευρώ που προωθούν η τρόικα και η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τους τοκογλύφους τραπεζίτες. Οι πολιτικές των μνημονίων σπρώχνουν ολοένα και περισσότερο κόσμο  στην φτώχεια και την ανεργία κάτι που βιώνουμε καθημερινά στην Κοινωνική Κουζίνα με την ραγδαία αύξηση των συνανθρώπων μας που σιτίζονται. Για αυτό θα είμαστε στο πλάι κάθε εργατικού αγώνα που υπερασπίζεται τα δημόσια σχολεία, τα νοσοκομεία, τις δημοτικές υπηρεσίες, το δικαίωμα στην εργασία, την αξιοπρέπεια απέναντι στην εξαθλίωση.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλπάζουν τα φέσια του Δημοσίου – Καταχρεωμένα τα νοσοκομεία σε προμηθευτές

Τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου δείχνουν να παίρνουν ξανά ανησυχητική τροπή, καθώς οι...