16.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Κρήτη: Aρνητής κορωνοϊού πατέρας ασθενή με κορωνοϊό έκανε άνω κάτω το νοσοκομείο

Ημερομηνία:

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε την περασμένη Κυριακή σε κωμόπολη του Λασιθίου, όταν πατέρας νοσηλευόμενου ασθενούς με κορωνοϊό υπήρξε πρωταγωνιστής επεισοδίου.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος σχετίζεται με γνωστή συρροή κορωνοϊού στον Άγιο Νικόλαο, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της κωμόπολης, έχοντας προσβληθεί από την covid-19. Την Κυριακή, ωστόσο, παρουσίασε υψηλό πυρετό ενώ και οι εξετάσεις θώρακος, στις οποίες είχε υποβληθεί, μαρτυρούσαν την αναγκαιότητα μεταφοράς του σε μεγαλύτερο νοσοκομείο αναφοράς.

Ο πατέρας του, ωστόσο, αρνήθηκε τη μεταφορά του γιου του στον Άγιο Νικόλαο και αφού προκάλεσε φασαρία δηλώνοντας αρνητής του κορωνοϊού, πήρε τον νεαρό ασθενή και αποχώρησαν από το νοσοκομείο με δική τους ευθύνη.

Η οικογένεια του νεαρού ασθενούς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατάγεται από ορεινό χωριό της επαρχίας Μεραμπέλλου και προ διμήνου είχε χάσει ηλικιωμένο συγγενικό του πρόσωπο από τον κορωνοϊό.

Το γεγονός της επιστροφής στο σπίτι του ασθενούς έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής που φοβούνται τη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Cretalive 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ