Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η εφιαλτική υπόθεση βιασμού σε βάρος ενός 10χρονου παιδιού από τον 62χρονο, σήμερα, θείο του, που αποκαλύφθηκε πριν από δύο χρόνια, σε χωριό του Ηρακλείου, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.
Ο 62χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενώ του επιβλήθηκε κατά συγχώνευση συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών με εκτιτέα τα 15 έτη, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Αύριο έχει προσδιοριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.
Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μέσα από τα όσα το 10χρονο, τότε, παιδάκι άρχισε να εξιστορεί σε ένα 4σελιδο μέσα στο ημερολόγιο που κρατούσε με τίτλο “Ο βιασμός μου”.
Εκεί περιέγραφε τα όσα φριχτά είχε βιώσει στα χέρια του ίδιου του θείου του, μέσα στο σπίτι αλλά και σε εξωτερικούς χώρους….
cretalive.gr
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.