15.8 C
Chania
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026

Κρήτη: Παλιό γνώριμος της αστυνομίας με κλοπές και από το ΠΑΓΝΗ ο 41χρονος

Ημερομηνία:

Ο 41χρονος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, τον πρώτο μήνα.

Ο 41χρονος Ρομά είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών και συνελήφθη καθώς, σε κατάσταση μέθης, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο στο Ηράκλειο.

Πριν από αυτό, είχε διαπράξει κλοπές σε αποθηκευτικούς χώρους του ΠΑΓΝΗ και είχε σχηματίσει δικογραφία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, απασχολεί την αστυνομία σε τακτική βάση.

Το περιστατικό με τα οχήματα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με Κρητικές Καντάδες ξεκίνησε η κορύφωση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ’26

Με Κρητικές καντάδες, μαντινάδες και χορούς ξεκίνησε η κορύφωση του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2026 στο Ρέθυμνο. Αλλαγή ώρας στη Μεγάλη Παρέλαση, πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Η σάτιρα στο ρεμπέτικο: Μουσική παράσταση στο Μουσείο Θύραθεν

Μουσική παράσταση «Η σάτιρα στο ρεμπέτικο» στο Μουσείο Θύραθεν στις 25 Φεβρουαρίου. Με Ανδρέα Τυμπακιανάκη, Μιχάλη Κατσούλη και Καρολίνα Γαϊτάνου.

Χανιά: Συναγερμός για την «Παχειά Άμμο» στον Σταυρό – Η παρέμβαση της ΕΛΛΕΤ για το αντλιοστάσιο λυμάτων

Σε μείζον περιβαλλοντικό και πολιτιστικό ζήτημα εξελίσσεται η κατασκευή...

Χανιά: Τραγική κατάληξη για 55χρονο στην Κίσσαμο – Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο όχημά του

Μια τραγική είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Κισσάμου...