9.8 C
Chania
Thursday, January 1, 2026

Κρήτη: Παραγωγός επέστρεψε 20.000 ευρώ που έλαβε παράνομα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ημερομηνία:

Ένας αγρότης από την Κρήτη επέστρεψε ποσό ύψους 20.000 ευρώ, που είχε λάβει παράνομα ως αγροτικές επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η πράξη του αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο εποπτεύων εισαγγελέας Εφετών, Δημήτρης Γκύζης, να λάβει απόφαση ανάκλισης της δέσμευσης περιουσιακών του στοιχείων.

Μέχρι και σήμερα, ο κ. Γκύζης έχει υπογράψει πάνω από 200 διατάξεις δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων παραγωγών, που φέρονται να έχουν εισπράξει παράτυπα χρήματα συνολικού ποσού που υπερβαίνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, που μετέδωσε την είδηση, αυτό είναι το μοντέλο που θέλει να δει η κυβέρνηση να υλοποιείται, δηλαδή της οικειοθελούς επιστροφής των παράνομων επιδοτήσεων, προκειμένου να επιστρέψουν χρήματα στα ταμεία.

ekriti.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φάμελλος: Να ενώσουμε δυνάμεις το 2026

Τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους πρέπει να κινηθεί...