20.8 C
Chania
Σάββατο, 11 Απριλίου, 2026

Κρήτη: Στο “φως” νέα υπόθεση ασέλγειας ανηλίκου – Ερευνάται από την αστυνομία

Ημερομηνία:

Μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου στην Κρήτη ήρθε στο “φως” τις τελευταίες ώρες, η οποία διερευνάται από την τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση αφορά σε ένα 8χρονο αγόρι από περιοχή του Ρεθύμνου, οι γονείς του οποίου κατήγγειλαν στις αρχές ασέλγεια εις βάρος του παιδιού τους από άτομο του οικείου περιβάλλοντος της οικογένειας.

Το άτομο αυτό φέρεται να έδειχνε υλικό πορνογραφικού περιεχομένου στον ανήλικο μαθητή, ενώ φέρεται ακόμα να είχε προχωρήσει και σε άσεμνες χειρονομίες.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Εισαγγελία Ρεθύμνου, καθώς επίσης έχουν επιστρατευτεί και παιδοψυχολόγος και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί στο 8χρονο παιδί.

Η υπόθεση ερευνάται από τις ανακριτικές αρχές και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία σύλληψη.

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε ξενοδοχείο το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, 11 Απριλίου...

Η Ευρώπη απέχει μόλις τρεις εβδομάδες από έλλειψη καυσίμων για τα αεροσκάφη

Τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια βρίσκονται αντιμέτωπα με μια κρίσιμη έλλειψη καυσίμων αεροσκαφών...

Ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντας απειλεί την Τουρκία – Προσφέρει 100.000 στρατιώτες για την προστασία της «Αγίας Γης»

Ο Μουχούζι Καϊνερουγκάμπα, γιος του νυν Προέδρου της Ουγκάντας Γιοουέρι Μουσεβένι και...