Κυνηγοί εντόπισαν τη σορό σε δύσβατη περιοχή στο Καλό Χωριό, βάζοντας τέλος στην αγωνιώδη αναζήτηση που κρατούσε από τον Μάιο
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Δήμο Χερσονήσου, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρός ένας 82χρονος άνδρας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 8 Μαΐου.
Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από διερχόμενους κυνηγούς στην περιοχή Καλό Χωριό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για τον ηλικιωμένο Κώστα Αμανάκη που εκείνη την ημέρα είχε φύγει από το σπίτι του για να πάει στο καφενείο της γειτονιάς του, χωρίς όμως να επιστρέψει ποτέ.
Από τότε είχαν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του, χωρίς αποτέλεσμα. Δυστυχώς, σχεδόν πέντε μήνες αργότερα, η υπόθεση είχε τραγική κατάληξη.
Τις συνθήκες του θανάτου διερευνούν οι αστυνομικές αρχές, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στα αίτια.
neakriti.gr
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.