14.8 C
Chania
Wednesday, December 17, 2025

Λήγει η προθεσμία για την εξισωτική αποζημίωση

Ημερομηνία:

Έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου έχουν προθεσμία όσοι παραγωγοί δεν έλαβαν την εξισωτική αποζημίωση λόγω ελλείψεων που είχαν στο φάκελό τους, να υποβάλουν τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά προκειμένου να πληρωθούν μεταξύ 12-18 Σεπτεμβρίου.

Οι συνολικές πιστώσεις για την εξισωτική αποζημίωση ανέρχονται σε 160 εκατ. ευρώ και την προηγούμενη εβδομάδα καταβλήθηκε σε 69.014 δικαιούχους ποσό ύψους 126 εκατ. ευρώ.

Η καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης είναι ετήσια και αφορά σε δικαιούχους που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια επιλεξιμότητας. Τα κυριότερα εξ αυτών είναι να κατέχουν γη για γεωργική εκμετάλλευση σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, να κατοικούν σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές ή να είναι μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι με αποδεδειγμένη την μετακίνηση των ζώων, να μην έχουν μόνιμη εξωγεωργική απασχόληση και το γεωργικό τους εισόδημα να αφορά τουλάχιστον το 25% του συνολικού τους εισοδήματος.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ