12.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Λιποθυμία χθες στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου κατά τις διαμαρτυρίες ενάντια στους πλειστηριασμούς | Βίντεο

Ημερομηνία:

Επεισοδιακή ήταν χθες η διαμαρτυρία πολιτών έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου ενάντια στους πλειστηριασμούς. Όπως σημειώνει η Λαϊκή Στάση Πληρωνών, πολίτες συγκεντρώθηκαν στήνοντας έναν «ανθρώπινο φράχτη» στην είσοδο του Ειρηνοδικείου με σκοπό να αποτρέψουν την είσοδο «σε ανθρωπόμορφα αρπακτικά». Ως αποτέλεσμα της δράσης, ουδείς προγραμματισμένος πλειστηριασμός δεν πραγματοποιήθηκε και κηρύχθηκαν όλοι άκυροι.

Πάντως, όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο, κατά την προσπάθεια αποκλεισμού της εισόδου, σύζυγος επιχειρηματία του οποίου η επιχείρηση βρισκόταν σε πλειστηριασμό υπέστη νευρικό κλονισμό και λιποθύμησε.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών σημειώνει:

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του  πληθυσμού ζει το παιχνίδι της επιβίωσης, με πάρα πολύ σκληρούς όρους και είναι πλέον μάταιο να μπαίνει κανείς σε προβληματικές αλά survivor, καθώς η καθημερινότητα μας κινείται  σε ρυθμούς που καταλήγουν σε μια δίνη,  συμπαρασύροντας κάθε ζωντανή μονάδα!»

Δείτε το βίντεο από τα γεγονότα στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Rv9d5K7HgAk”]

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριμερής: «Η συμμαχία μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί πυλώνα σταθερότητας»

Ολοκληρώθηκε τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με τη συμμετοχή του Κυριάκου...