23.8 C
Chania
Πέμπτη, 14 Μαΐου, 2026

Μ. Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη για πρωθυπουργός

Ημερομηνία:

Η Μιλένα Αποστολάκη νιώθει έτοιμη να γίνει πρωθυπουργός, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος τόνισε πως ο/η επόμενος/η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει στόχο να κυβερνήσει τη χώρα.

Σε ερώτηση αν αισθάνεται πως μπορεί να ανταποκριθεί στα πρωθυπουργικά καθήκοντα, αν κληθεί να τα υπηρετήσει μέσα στην επόμενη τριετία, η κ. Αποστολάκη απάντησε: «Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια αλαζονική λογική του τύπου ‘εγώ μπορώ καλύτερα’. Έχω μια κοινοβουλευτική εμπειρία, άρα είμαι μέσα στη Βουλή γιατί θεωρώ ένα κομβικό ζήτημα αυτό. Το κέντρο των πολιτικών αντιπαραθέσεων είναι η Βουλή. Εκεί είναι η μάχη, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά και η ετοιμότητα και η καταλληλόλητα».

Στη συνέχεια η Μιλένα Αποστολάκη τόνισε: «Νιώθω ότι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, ως προς το μήνυμα, την προσδοκία και την ελπίδα που γεννάει. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό τον στόχο της ετοιμότητας».

 

 

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ Χανίων από 15 έως 22 Μαΐου λόγω έργων στα Μεγάλα Χωράφια

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ Χανίων από 15 έως 22 Μαΐου 2026, βραδινές ώρες 21:30-06:00, με φωτεινό σηματοδότη στο τμήμα Μεγάλα Χωράφια - Καλύβες. Ανακοίνωση Αστυνομίας.

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη έως τις 28 Μαΐου

Η Περιφέρεια Κρήτης παρατείνει τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων έως 28/5/2026. Αυστηροί περιορισμοί μετακινήσεων και μέτρα βιοασφάλειας για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου.

Μανόλης Χνάρης: «Η Ευρώπη να στηρίξει την ουσιαστική ενίσχυση και ανάπτυξη της Ελληνικής Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας»

Ο Μανόλης Χνάρης ζήτησε από τον Επίτροπο Αλιείας Κώστα Καδή στήριξη της ελληνικής αλιείας. Τόνισε προβλήματα με Τουρκία, γήρανση στόλου και εισβολικά είδη.

12ο Διεθνές Συνέδριο του ΙΑΚΕ στο Ηράκλειο: Επιστημονική καταξίωση και διεθνής εμβέλεια για τη διασπορά

Με απόλυτη επιτυχία και την κατάκτηση σημαντικού επιστημονικού κεφαλαίου...