18.2 C
Chania
Wednesday, February 4, 2026

Μ. Σάκκαρη για τον γάμο με Κ. Μητσοτάκη: “Σίγουρα θα γίνει στην Κρήτη”

Ημερομηνία:

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στους GameChangers της ΕΡΤ Sports για τον επικείμενο γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, λίγο πριν επιστρέψει στη νέα αγωνιστική σεζόν,

Όπως αποκάλυψε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ο γάμος της με τον γιο του Έλληνα πρωθυπουργού θα γίνει σίγουρα στην Κρήτη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν συζητήσει την ακριβή ημερομηνία της τελετής.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, το ίδιο και ο Κωνσταντίνος. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για την ημερομηνία γάμου. Είναι πολύ δύσκολο με το πρόγραμμά μου η αλήθεια είναι. Οπότε πρέπει να βάλουμε κάτω το ημερολόγιο και να δούμε ποια εβδομάδα δεν έχω τουρνουά. Σίγουρα θα γίνει προς το καλοκαίρι ή προς το φθινόπωρο και σίγουρα στην Κρήτη» αποκάλυψε η Μαρία Σάκκαρη.

Πέντε χρόνια ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η σχέση της Μαρίας Σάκκαρη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ξεκίνησε πριν περίπου 5 χρόνια και από την αρχή φαινόταν πως υπήρχε μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους. Παρά τη δημοσιότητα και τις απαιτήσεις των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων, η Μαρία Σάκκαρη ως κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως γιος του πρωθυπουργού, κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση του σε χαμηλούς τόνους.

«Περνάω πάρα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο. Δεν έχει σημασία πόσες ημέρες βρισκόμαστε, αλλά πόσο καλά είμαστε όταν είμαστε μαζί ή όταν είμαστε μακριά. Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου και που έχω έναν άνθρωπο που με καταλαβαίνει και δεν μου έχει πει ποτέ “πού πας;” ή “πού ταξιδεύεις;”. Του οφείλω μεγάλη υποστήριξη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η τενίστρια για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή του Πεδίου Βολής Κρήτης στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε ο...

Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου: Παιδιά χωρίς στήριξη, σχολείο χωρίς προσωπικό

Υποστελέχωση και απουσίες κρίσιμων ειδικοτήτων θέτουν σε κίνδυνο τη...