20.8 C
Chania
Κυριακή, 26 Απριλίου, 2026

«Μένουμε Ασφαλείς»: Αυτό είναι το νέο λογότυπο της επικοινωνιακής καμπάνιας

Ημερομηνία:

Το νέο μήνυμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ» παρουσίασαν το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τα μέλη της κυβέρνησης.

“Βγαίνουμε από το σπίτι, μένουμε ασφαλείς”, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος που απηύθυνε προς τον ελληνικό λαό.

Δείτε το νέο λογότυπο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Covid-19:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής

Με τίτλο «Πρωτομαγιά 1944», η ΚΝΕ παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα στους...