27.9 C
Chania
Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2026

Μανουδάκης: «Κάναμε την υπέρβασή μας με το κολυμβητήριο»

Ημερομηνία:

Τη δική του τοποθέτηση σχετικά με το θέμα του κολυμβητηρίου Χανίων κάνει ο Ιπποκράτης Μανουδάκης, απαντώντας ουσιαστικά στις συχνές ανακοινώσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που επιρρίπτει ευθύνες στο ΕΑΚ Χανίων.

Ο κ. Μανουδάκης μιλώντας στο Flashnews.gr τονίζει τα εξής: «Παρά το γεγονός ότι έχει λήξει η θητεία της διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων, με πρωτοβουλία δική μου και της κ. Αλέκας Πατσιά, λειτουργώντας πέρα από το θεσμικό μας ρόλο και σκεπτόμενοι το γεγονός ότι δεν γίνεται να αθλούνται τα παιδιά σε παγωμένες πισίνες, βάλαμε δυο φορές πετρέλαιο στο κολυμβητήριο Χανίων εκτός θητείας μας. Σε συνεννόηση με τον κ. Γεώργιο Νικάκη, που είναι προμηθευτής πετρελαίου στο στάδιο. Γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. Νικάκη για την προμήθεια του πετρελαίου, παρά το γεγονός ότι τον ενημερώσαμε ότι θα πληρωθεί από τη νέα διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικές τέτοιες χειρονομίες, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Σε τελική ανάλυση αυτή η πρωτοβουλία θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς, αλλά και για το πώς μπορεί να λειτουργήσει η κοινωνία. Κάναμε την υπέρβασή μας αναφορικά με το κολυμβητήριο και μας προκαλούν προβληματισμό οι ανακοινώσεις του ΝΟΧ και η σκοπιμότητά τους».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προφυλακιστέα η 46χρονη κατηγορούμενη για τον εμπρησμό στην Marfin

Με σύμφωνη γνώμη της 3ης ανακρίτριας και του εισαγγελέα...

Εκδήλωση του ΚΚΕ στα Παλαιά Ρούματα για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ

Εκδήλωση του ΚΚΕ στα Παλαιά Ρούματα Πλατανιά για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ. Κατάθεση στεφάνων στο Αποπηγάδι και ομιλία του Δημήτρη Ανθούση.

Απαγόρευση κολύμβησης στη Νέα Χώρα μέχρι τον Κλαδισσό λόγω της ρύπανσης από λύματα

Απαγόρευση κολύμβησης στη Νέα Χώρα Χανίων με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη λόγω βλάβης στο δίκτυο ακαθάρτων. Διάθεση λυμάτων στη θάλασσα μετά από υγειονομικό έλεγχο.

Συνελήφθη 21χρονος στα Χανιά για διακίνηση ναρκωτικών μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών

Σύλληψη 21χρονου στα Χανιά για εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 12+ κιλά κάνναβης και σχεδόν κιλό κοκαΐνης μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών.