13.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Με επιχορήγηση η Βίλα Μπλανς στα Χανιά μετατρέπεται σε boutique hotel

Ημερομηνία:

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι πληρωμές μέρους των επιχορηγήσεων για 2 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Αναλυτικά:

Η Περιφέρεια Κρήτης ενέκρινε τη χορήγηση ποσού 156.553,3125 ευρώ που αντιστοιχεί στο 25% της εγκεκριμένης επιχορήγησης ύψους 626.213,25 ευρώ και ποσοστού 45 % για το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης LAPIS L.T.D. TOURISM ENTERPRISES, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου κατηγορίας 4 αστέρων, δυναμικότητας 13 δωματίων των 28 κλινών,  η οποία θα προκύψει από τη μετατροπή της παλαιάς διατηρητέας βίλας Μπλανς, όπου στεγαζόταν το παλιό Γαλλικό προξενείο στην περιοχή της Χαλέπας, επί της οδού Μαυρογένηδων 4-6, στα Χανιά,  συνολικού επιλέξιμου κόστους 1.391.585 ευρώ και ενισχυόμενου κόστους 1.391.585 ευρώ.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε τη χορήγηση ποσού  71.089,88 ευρώ που αντιστοιχεί στο 25% της εγκεκριμένης επιχορήγησης ύψους 284.359,53 ευρώ και ποσοστού 28% για το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης CUBIC HOTEL και αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 10 δωματίων των 21 κλινών στον Ορνό της Μυκόνου, συνολικού επιλέξιμου κόστους 1.186.632,34 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους: 1.015.569,74 ευρώ .

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο στη Χρυσή: Δε φτάνουν οι θάλαμοι στα ψυγεία του νεκροτομείου για τους νεκρούς

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα μεταφερθούν...

Το ΠΑΣΟΚ «φρενάρει» τον Τσίπρα

Με την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα και το θέατρο...