26.5 C
Chania
Σάββατο, 27 Ιουνίου, 2026

Με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και φέτος, τα «Χιλιόμετρα Αγάπης» του Συλλόγου «Ορίζοντας»

Ημερομηνία:

Ο Σύλλογος “Ορίζοντας” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στις 3 Ιουνίου και την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (1η Κυριακή του Ιουνίου), διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και φέτος συμβολικό Ποδηλατικό Αγώνα σε virtual μορφή, για μικρούς και μεγάλους!

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ορίζοντας», Σπύρος Αδοντάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελένη Ζερβουδάκη και η κοινωνική λειτουργός του Συλλόγου, Ρούλα Δρακάκη, απηύθυναν το δικό τους κάλεσμα, να γιορτάσουμε όλοι μαζί, συγκεντρώνοντας όσα περισσότερα χιλιόμετρα αγάπης μπορούμε με τα ποδήλατά μας, διαδίδοντας το μήνυμα: “Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί!” και δίνοντας δύναμη σε όσους νοσούν και δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα.

Κάθε συμμετέχων μπορεί να ποδηλατήσει όσα χιλιόμετρα επιθυμεί, σε όποια περιοχή διαλέξει και όσες φορές κι αν το αποφασίσει από τις 3 έως τις 10 Ιουνίου 2022.

Για τη δήλωση συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxCrhEdnlGQnmBUCN8YLMyvEi9muA7TEHm-V8AEVk9-m2GMg/viewform?usp=sf_link

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Κάθε συμμετέχων θα λάβει εξοπλισμό:

  • Bib Number Συμμετοχής
  • Βραχιόλι Διοργάνωσης
  • Μετάλλιο
  • Αναμνηστικό Έπαινο

Σημείωση: η παραλαβή του εξοπλισμού για τους κατοίκους Χανίων θα γίνει 1 & 2/06/22 από τα γραφεία του Συλλόγου “Ορίζοντα”. Οι συμμετέχοντες εκτός Χανίων θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως 20/05/22, ώστε να λάβουν όσο το δυνατό γρηγορότερα τον εξοπλισμό τους. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα συνεχιστούν μέχρι και 10/06/22.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα του, κάθε συμμετέχοντας πρέπει να αναρτήσει τη διαδρομή του ή φωτογραφίες από αυτήν, με #orizondas, #Km_agapis, #cancersurvivor και @orizondas_chania στα προσωπικά του προφίλ στα social media.

Με την ολοκλήρωση κάθε διαδρομής που θα ποδηλατήσει ο κάθε συμμετέχοντας, θα πρέπει να συμπληρώνει και τα αντίστοιχα χιλιόμετρα στην παρακάτω φόρμα, ώστε να γίνεται η καθημερινή προσμέτρηση:

https://forms.gle/4KkemnTL224soWm78

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων αποφασίσει να κάνει τον αγώνα περισσότερες φορές, θα πρέπει να πραγματοποιεί ξεχωριστή καταγραφή κάθε φορά ή μία συνολική με όλες τις διαδρομές.

ορίζοντας

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΕΠΕ Χανίων: Καταγγελία για διώξεις απεργών εκπαιδευτικών από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Το ΣΕΠΕ Χανίων καταγγέλλει τη Διεύθυνση ΠΕ για διώξεις απεργών εκπαιδευτικών. Παράσταση διαμαρτυρίας στις 2/7 για τις κλήσεις σε απολογία νεοδιόριστων.

Προσοχή: Νέο κύμα phishing emails με ψεύτικα τιμολόγια eBay στα Χανιά

Νέα προσπάθεια phishing εντοπίστηκε στα Χανιά με ψεύτικα τιμολόγια eBay. Ο Γιάννης Αγγελάκης προώθησε ύποπτα emails στη redaction για ενημέρωση του κοινού.

Συνάντηση για την αποκατάσταση και ανάδειξη των ανεμόμυλων του Οροπεδίου Λασιθίου

Συνάντηση για την αποκατάσταση των ιστορικών ανεμόμυλων του Οροπεδίου Λασιθίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρουλάκη, τον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασάκη και τον Γενικό Διευθυντή της Αναπτυξιακής Κρήτης.

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη έως τις 9 Ιουλίου

Η Περιφέρεια Κρήτης παρατείνει έως 9/7/2026 τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων. Αυστηροί περιορισμοί μετακινήσεων και μέτρα βιοασφάλειας για κτηνοτρόφους.