19.4 C
Chania
Thursday, December 25, 2025

Μεγάλη διάκριση της Ρομποτικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Χανίων στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών!

Ημερομηνία:

Το ρομπότ μας “FeedBot” βρέθηκε στην εξάδα των διακριθέντων γυμνασίων ανάμεσα σε 128 ομάδες από όλη την Ελλάδα!!!! (δεν υπήρξε κατάταξη στην εξάδα)

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα των μαθητών μας, στην καθηγήτρια πληροφορικής Τζιάκη Αθηνά και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον καθοδηγητή της ομάδας, Σάββα Πιπερίδη!!!!

Αποτελέσματα αξιολόγησης έργων του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών

Εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα, παρά του περιορισμούς λόγω της πανδημίας, συμμετείχαν στον 3ο Διαγωνισμό με την πολύτιμη στήριξη των εκπαιδευτικών τους και πειραματίστηκαν μαθαίνοντας με Ανοιχτές Τεχνολογίες. Στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών δήλωσαν συμμετοχή πανω απο 1000 μαθητες και 160 εκπαιδευτικοί με 128 ομαδες από όλες τις περιφέρειες της χώρας και σε 95 ομάδες μαθητών που συνέχισαν στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού, χορηγήθηκε ο εξοπλισμός για να υλοποιήσουν το έργο τους.

Οι ομάδες που διακρίθηκαν

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

{με τυχαία σειρά)

  • 2ο Γυμνάσιο Χανίων με το έργο FeedBot
  • 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αθηνών με το έργο Σταθμός παρακολούθησης της ποιότητας του νερού επιφανειακών υδάτων
  • Γυμνάσιο Νεάπολης Αιτωλοακαρνανίας με το έργο Eco Smart WheelChair
  • Γυμνάσιο Παλαιού Ψυχικου με το έργο Αυτόματος Καθαριστής Προαυλιου
  • Όμιλος Μικροί Χάκερ – Πειραματικό Δημοτικό Φλώρινας – Για την κατηγορία Γυμνασίου με το έργο Envi
  • Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου Λήμνου με το έργο Έξυπνη Ταΐστρα Αδέσποτων Ζώων

Αθανασάκης Αντώνης

Δ/ντής 2ου Γυμνασίου Χανίων

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάνιο έγχρωμο βίντεο – ντοκουμέντο με τον Κισαμίτη σπουδαίο βιολιστή Νικόλαο Χάρχαλη

Ο Νικόλαος Χάρχαλης (πραγματικό όνομα Νικόλαος Χαρχαλάκης) (1884-1974) γεννήθηκε...

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ 3.000 “ιδιοκτήτες” για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο πλαίσιο των διασταυρώσεων, που πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

Η σοκολάτα μπορεί να εξαφανιστεί μέχρι το 2050 – Υπάρχει υποκατάστατο;

Η σοκολάτα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα «κλιματικό βαρόμετρο», καθώς τα ακραία καιρικά...